Blog - jóboszorkányok márpedig léteznek

Tértisztításról

Ani
Ani
2020.05.30 19:35
Tértisztításról

A tértisztításról általában :)

Ebben a bejegyzésben leírom nektek, hogy mi is az a tértisztítás, mikor lehet rá szükségünk, hogyan használhatjuk ezt a gyakorlati technikát a mindennapjainkban. 

TÉRTISZTÍTÁS

 

Mit is jelent ez? Imádom a magyar nyelvet mert annyira kifejező, ez a szó is, "tértisztítás" magába foglalja a szó valódi jelentését, mint egy csodálatos aforizma. Ugyanúgy ahogy a lakásunkat, körülöttünk lévő teret megtisztítjuk, egy idő után igényünk lesz a láthatatlan terek tisztaságára is. Mindenki érzi valamilyen szinten, hogy valahol jó-e lenni vagy sem. Olykor saját otthonunkba is érezhetjük, mondok egy szélsőséges példát: ha például cpővel betrappol egy szerelő, aki még ráadásul bosszankodik, ne adj isten káromkodik... Alig várjuk, hogy elmenjen, és még utána is idő mire mi is megnyugszunk. Olyan is előfordul, hogy ezt a rossz érzést még napokig érezzük, többször eszünkbe jut a szituáció. Na pl ez az a pont ahol nagyon is sokat segít a tér megtisztítása. Nem kell ehhez woodoo szakértőnek lenni, egy alapos szellőztetés, valami jó hangulatú zene hallgatása, takarítás meghozhatja hatását. Ha ennél érzékenyebbek, esetleg szertartás kedvelők vagyunk, akkor rendszeresíthetjük például a füstölés gyakorlatát is otthonunkba. Ez más, finomabb, ugyanakkor meglepően jól érzékelhető síkokon tisztít. Ha beleengedjük magunkat a füstölés világába, egy idő után érezzük a különböző illetok, természetes anyagok közötti energetikai különbséget is. Teret tisztítani nemcsak füstöléssel lehet, lehet hanggal, mantrákkal. 

Ha már belemélyedtünk a mantrák világba is, esetleg meditálunk rendszeresen akkor le is tesztelhetjük ezeknek a holmiknak az erejét, hatását. Meditáljunk egy hétig úgy, hogy előtte valamilyen füstölő eszközzel megtisztítjuk a teret. Egy ilyen szokás kialakítása nem mellesleg az elménket is felkészíti az elcsendesedésre, de ezt csak zárójelben mondom. Aztán egy hétre hagyjuk el a füstölést és hasonlítsuk össze a két hét tapasztalatát.