Kianit karkötő

Nincs raktáron
lapisz-lazuli-karkoto
10 000 Ft
6 mm-s gyöngyökből
Részletek
Nyugtató hatása van és kiváló segítője a meditációra való ráhangolódásnak. Kellemes, békés közérzetet biztosít, megszabadítva a nyomasztó terhektől és frusztrációktól.
A félelmek és a blokkok legyőzésével támogatja az igazság kimondását. Megnyitja a torokcsakrát, s ezáltal megkönnyíti az önkifejezést és a kommunikációt. Határozottságot biztosít. Utat tör a tudatlanságban, így téve elérhetővé a spirituális és a pszichológiai igazságot. A Kianit áthatol a zűrzavaron; eloszlatja a blokkokat, az illúziókat, a félelmeket, a kudarcot és a stresszt. Erősíti a logikus és a lineáris gondolkodásra való képességet, serkenti a magasabb rendű tudatot, mivel a kauzális szinttel áll kapcsolatban. Segít cselekvőképesnek maradni szélsőséges helyzetekben is.
Segít az ok-okozati összefüggések megértésében: annak felismerésében, hogy a múltban mikor, hol és hogyan indítottuk el azokat a folyamatokat, amelyek következtében azzá váltunk (vagy fogunk válni) amivé. Segíti a fejlődési, emelkedési folyamatot azáltal, hogy a fénytestet lehívja a fizikai síkra, ugyanakkor a magasabb rendű tudatot a legmagasabb frekvenciákkal köti össze.
Természetes láz-, és fájdalomcsillapító, emellett csökkenti a vérnyomást, gyógyítja a fertőzéseket. Támogatja a kisagy működését és a test motorikus reakcióit - ezáltal javítva a mozgékonyságot és a kézügyességet is. Segít a jin-jang enegia egyensúlyának megtartásában. Jótékonyan hat a húgy-, és ivarszervi rendellenességekre, a pajzsmirigyre és a mellékvesére. Méregtelenít és segít a fogyásban is.