Kianit - amazonit - jáde 108 szemes mālā

Out of stock
Kianit - amazonit - jáde 108 szemes mālā
45.38

ERŐTELJES INTUÍCIÓ ÉS FÓKUSZÁLTSÁGA szemek mérete: 6mm
108 szemes

Details

KIANIT:

A kianit határozott, de finom rezgésű kristály, ragyogó energiával. Csodálatos közvetítő kő, ugyanis mint egy univerzális híd, összeköttetést biztosít a fenti és a fizikai világ között. Felerősít egyes spirituális képességeket és segít abban, hogy a spirituális energia gondolatokban öltsön testet. Ez a kristály áthidalja az összes kommunikációs nehézséget, és megnyitja a kommunikációs központokat Elsősorban a torokcsakrára és a harmadik szemre van hatással. A torokcsakrát megnyitva megkönnyíti az őszinte kommunikációt, hogy szíved személyes igazságát bátran kommunikálva, megértethesd magad másokkal. A kianit tehát a szívből, határozottsággal és rendszerezettséggel történő kommunikáció kristálya. Támogatja a személyes igazságod kimondását és bátorságra tanít.

AMAZONIT:

Az amazonit nyugtató hatással bír az idegrendszerre. Mivel az idegrendszer kontrollálja érzelmeinket, így ez a kő csillapítja a bennünk lévő feszültséget és segítenek nyugalmunk megőrzésében, akár bosszantó élethelyzetekben is. Depresszió és érzelmi problémák esetén felébreszti az elvesztett életörömöt, megnyitja a szívet. Mindennapjaink során az amazonit segít lazábbnak lenni, növeli a kitartásunkat. A régi időkben az amazonitot a szülő nők kezébe adták, segítve ezáltal a fájásokat és a könnyebb szülést. Menstruációs görcsök idején is számíthatunk a kő természetes segítségnyújtására, mivel a köldökcsakra környéki fájdalmak enyhítésére is alkalmas. Már az egyiptomiak is gyógykőként használták. Az amazonit segít céljaink elérésében.

JÁDE:

A jáde kő használata évezredekre nyúlik vissza, amikor ősi dinasztiák legelőkelőbb és leggazdagabb asszonyainak volt az első számú szépségápolási eszközük. Megszámlálhatatlan pozitív energiája a bőrre is kisugárzik.

Mindennapos használat során a bőr feszesebbé, fiatalabbá válik, emellett visszanyeri természetes ragyogását. Arckrémmel együtt használva mélyebbre juttatja a hatóanyagokat, ezáltal felerősítve annak pozitív hatásait. A szem környékén serkenti a vérkeringést, ezzel halványítja a sötét karikákat és csökkenti a puffadást. A test többi részét masszírozva lazítja és nyugtatja az izmokat.