4 arcú rudraksa / 4 mukhi rudraksha

In stock
Stock:
2 pcs
4 arcú rudraksa / 4 mukhi rudraksha
4 arcú rudraksa / 4 mukhi rudraksha
4 arcú rudraksa / 4 mukhi rudraksha
4 arcú rudraksa / 4 mukhi rudraksha
1.99
Minden rudrakshán 1-21-ig terjedő függőleges vonal húzódik. Ezek a vonalak határozzák meg, hogy a rudraksha hány mukhival, azaz arccal rendelkezik. Mindegyiknek más-más tulajdonsága és hatása van.

4 arcú rudraksha
4 MUKHI- Istene: Brahma- bolygója: Merkúr. Erősíti a kreativitást, javítja a memóriát és az intelligenciára is jó hatással van.

átmérője: 2cm
Details
A rudraksha egy fának a termése. Ez a fa Ázsiában őshonos, a belőle, pontosan a szárított bogyójából készült gyöngysor viselőjének ideg-és hormonrendszerére áldásos hatással van, hiszen elektromágneses tulajdonsága révén jó a stressz ellen és normalizálja a vérnyomást. Általánosságban segít jobban koncentrálnunk, frissen tartja szellemünket. A bogyók durva felülete az aszketikus szannyászin életmód egyszerűségével is egybeesik. Azt mondják Indiában, hogy az első rudraksha fa Shiva hindu isten könnyéből nőtt ki. A szó jelentése Rudra szeme, ami két szanszkrit szóból tevődik össze, a Rudra és a raksha. A Rudra Shiva egyik haragos, pusztító megnyilvánulása. A szó jelentése ordító, üvöltő. A raksha szó, pedig szemet jelent. Ezeknek a pusztító és egyben védelmező energiáknak a megfelelő használata képes elpusztítani minden ártó energiát.
Info
Rudraksha mag
3.